2014-01-10 16:58:57• hírek • (x)

Magas a fűtésszámlád? Menj el az Imago Shopba!

A kitűnően szigetelő Brügmann nyílászárók megakadályozzák, hogy lakásodból a meleg elillanjon!

Meguntad már, hogy több száz lejt kell fizetned havonta fűtés-számlára? Ennek könnyen véget vethetsz, legkönnyebben úgy, hogy megszünteted a lehetőségét a meleg levegő elvesztésének. A régi típusú, hagyományos nyílászárók nem szigetelnek tökéletesen, és most igazán enyhén fogalmaztunk. Noha a hagyományos ablakok nosztalgiát is keltenek bennünk, érdemes váltani, és termopán nyílászárókra cserélni ezeket.

2014-től jelentősen bővített termékpalettával vár az Imago Shop: a fém és fa bejárati, valamint beltéri ajtók mellett az új évben már Brügmann márkájú PVC nyílászárókkal is foglalkoznak. A bolt szakemberei felmérik a munkát, megtervezik az ablakokat és be is szerelik szuper-akciós áron.

A német megbízhatóságot és precizítást képviselő Brügmann nyílászárók tökéletes választást jelentenek, hiszen időtállók, ideális hangszigetelést biztosítanak és megakadályozzák a hőhidak kialakulását. Ráadásul szerkezetük garantálja a megbízható és tartós működést, valamint a hosszú élettartamot.

Az Imago Shopban ráadásul nem csak a két üveglapot tartalmazó nyílászárókat lehet megkapni, hanem speciális, 3 üvegesek is szerepelnek a kínálatban, amelyek még jobban szigetelnek.

A nyílászárók kiválasztásakor többféle színből lehet válogatni, a munka felmérését követően a szakemberek pedig úgy tervezik meg ezeket, ahogy azt megálmodtad.

Imago Shop, Szatmárnémetiben a Closca sugárút 22 szám alatt.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: